Klubben

Hjärtligt välkommen! att spela på vår bana 5 min. nordost om Värnamo. Vi erbjuder spel på 27 hål, naturupplevelse och nätverkande intill sjön Hindsen. Banan ligger i ett omväxlande skogs- & parklandskap med ondulerade greener och vattenhinder med utsikt att vila ögonen i. Med 9 håls mellanrum passerar banan vår knutpunkt där du hittar förfriskningar, energikickar och WC. Vår restaurang med god mat är ett perfekt ställe att avsluta en golfrunda på, i goda vänners lag.

I vårt klubbhus med den storslagna utsikten över källsjön Hindsen hittar du restaurang och möjlighet till catering.
Här finns också vårt kansli/reception, golfshop och omklädningsrum.

Värnamo Golfklubb har ett brett och aktivt klubbliv.
Från knattelekisgrupper till oldboys spänner vi över många år och anordna tävlingar för alla inriktningar och handicap.
Den industritäta byggdens sponsorer och arrangemang som företagsgolf, gör Värnamo Golfklubb till en verklig nätverksbyggande miljö.

- Välkommen till Sveriges kanske vackraste bana.