Dam

Vi vill skapa förutsättningar för en trevlig, social samvaro genom golfspel. Vi vill få med fler damer på våra tävlingar Vi vill medverka till att bevara och förstärka en trevlig klubbanda. Har du frågor eller funderingar , tveka inte att kontakta någon av oss i DK!

Ingrid Gustavsson

Kommitténs ordförande och sekreterare i huvudstyrelsen.
Brinner för föreningstanken, härlig klubbanda, gemenskap och många ideella krafter.
Hennes golfmål är klart uttalat, en sänkning för alla. Mer fokus på träning och ta lektioner då du spelar bra!
Ingrid själv söker en PT, personlig och mental tränare med stort tålamod eftersom hennes man inte gärna spelar golf.

Ulla Karlsson

Kassör

Damernas skattmästare, en duktig kassör som vilar från golfspel just nu. Ulla har stenkoll på pengarna, utgifterna ska komma så många som möjligt till godo. Inte för inte kallar vi Ulla för ”Gula sidorna” hon har ett mycket stort personkomihåg. Stickorna följer gärna med på våra ”Hemliga resor” även om klubborna stannar hemma.

Pia Johansson

Sekreterare

Kommitténs enda singel. Ha, ha, nu blev ni nyfikna men det är hennes handikapp. Hästen är hennes andra stora intresse. Tillbringar gärna sommarmånaderna med Stig i sin husvagn. Säg en bana i Sverige, och du kan ge dig på att Pia varit där och kommer ihåg alla hålen. Hennes tennisarmbåge ska opereras i maj men Pia siktar på att vara snabbt tillbaka. Hemliga resan har hon vunnit många gånger och det vill hon göra i år med…

Ann-Helene Rosengren

Tävling

Tävlingsflitiga Ann-Helene missar inte en tävling. Tränar sällan eller aldrig men håller ändå jämna steg med sitt handikapp. En naturlig begåvning med andra ord som ofta är på banan! Frågar ni Ann-Helene så får du alltid gå med i bollen och hon är en fena på golfregler och snabbt spel.

Christina Tiljander

Den kulinariska golfaren som gärna förkovrar sig utomlands i både golf och mat. Lugn och fin i sitt spel, gör sällan fel och en mycket uppskattad kraft i kommittén. Har själv drivit golfrestaurangen och vet vad det innebär med service-mind, ideellt arbete och ett gott humör.

Irené Malmsten

Klubbens enda vinnare i ett golf SM, svenskt mästerskap! Hon är snabb i både tanke och spel. Riktigt explosiv med koll på både slag och regler. Golfen går som på ett snöre och hennes idéella insatser på klubben är ovärderliga. Vår ”Grand old lady” är verkligen rätt benämning på en förebild i mycket god kondition.