Anmälan damtävlingar

Tävlingsbestämmelser

Onsdagstävlingar

Anmälan på Min golf eller på terminalen i klubbhuset på speldagen. Vi spelar shotgun 9.00, gemensam start med Oldboys men i egna dambollar.
Samling 8.15. Har du inte anmält dig till tävlingen, dra ditt kort i terminalen(=anmälan) och skriv ditt eget scorekort med golf-id och betalar tävlingsavgiften som då är 100 kr. Lottning sker 8.30.
Efter rundan lämnas scorekorten (golf-id) i lådan.

På eftermiddagen finns 3 förbokade tider från 16.34 för dem som spelar då. Resultatlista kommer efter någon dag. Automatisk hcp-ändring.
Närmast hål på 11:an i alla tävlingar. Lägg 10 kr i kuvert med namn och pengar, innan du startar, skriv ”längden” på scorekortet.

Tävlingsavgiften är 50 kr för 18 hål och 30 kr för 9 hål, vid anmälan efter kl.20.00 eller samma dag är tävlingsavgiften 100 kr

Tävlingarna är slaggolf om ej annat anges.

Eclectic
Gör din totala drömscore vid damtävlingarna under säsongen.

Matchspel
Spelas som vanligt, 36 spelare är ett bra startantal för lottningen.

Flittävling
Den som deltagit vid flest onsdags- damtävlingar 2015.

Övriga tävlingar
Till vissa tävlingar måste man anmäla sig via Min golf eller telefon till kansliet. Detta framgår av inbjudan och då gäller i regel anmälan 2 dagar före aktuell tävling.

Individuella tävlingar på andra banor: Damklubban och Smålands damtour kommer inbjudan att finnas på nätet och även på anslagstavlan. Anmälan sker av spelarna själva.

Klassindelning vid klubbens egna damtävlingar:
A-klass hcp 0 -24,0
B-klass hcp 24,1 -36
C-klass hcp 36,1 -54

Regel från förbundet:
Deltagare ska ha minst 4 registrerade ronder under de senaste 12 månaderna.

Är något oklart inför tävling, hör av er till damkommittén eller kansliet,info@varnamogk.se eller Tel: 0370- 23 991