Regler vid Damgolf

Tävlingsbestämmelser

Regler vid Damgolf Värnamo GK

Tävlingsform;  Slaggolf, handicapgrundande

Klassindelning; A, B-klass, flytande indelning. Fördelat efter antalet startande i varje klass

Anmälan; Senast kl. 20.00 kvällen före tävling, via dator på ”Min golf” eller till receptionen

Tävlingsdag;

Onsdagsgolfen har start på onsdagar kl. 09.00. OBS! samling kl. 08.15. På eftermiddagen finns 3 förbokade tider från 16.34 (i september start från kl. 15.00 pga. mörker)

Närmast hål;  Hål nr 5, 10 kr

Tävlingsdagen; Fyll i ett scorekort med namn, exakt hcp, spel hcp, tee samt namnet på tävlingen. Lägg pengarna i ett kuvert och skriv ditt namn samt summa på. Vill du vara med i ”närmast hål” lägger du 10 kr i ett separat kuvert med namn på.

Efter spel; Räkna ihop era scorekort, signera och lägg korten i brevlådan. Ev. handicapjustering görs automatiskt vid resultaträkning.

Väl mött till en trevlig golfrunda!

Damkommittén Värnamo Golfklubb

Ann-Helene, Christina, Ingrid, Iréne och Ulla

Eclectic
Gör din totala drömscore vid damtävlingarna under säsongen.

Matchspel
Spelas som vanligt, 36 spelare är ett bra startantal för lottningen.

Individuella tävlingar på andra banor: Damklubban och Smålands damtour kommer inbjudan att finnas på anslagstavlan. Anmälan sker av spelarna själva.

Är något oklart inför tävling, hör av er till damkommittén eller receptionen ,info@varnamogk.se eller Tel: 0370- 23 991