Senior

Ansvariga inom Oldboys

Välkommen till OLDBOYS informationssida

Hej alla glada golfgubbar!

Nu drar det ihop sig till en ny golfsäsong. Alla längtar vi ut till sköna gröna fairways
och greener. Planeringen har påbörjats och vi laddar för en innehållsrik oldboyssäsong.
Muntlig information får Du på vårt Upptaktsmöte den 4 april kl 10.00.
Kolla av både hemsida och anslagstavla med jämna mellanrum. Alltid finns det något som passar Dig

Om vädret tillåter kommer vår första tävling att bli onsdagen den 26 april.
Vi fortsätter med gemensam start på onsdagstävlingarna (med några få undantag) tillsammans med separata dambollar. Se tävlingsprogrammet kommer efter upptaktsmötet.

Tävlingsdagar under perioden maj – september är näst intill obegränsade.
Med vårt samarbete med Götaström erbjuds Du ytterligare tävlingstillfällen, i huvudsak på torsdagar, till en blygsam kostnad.
Klubbmatch mot Götaström  i Värnamo returmöte mot Götaström .
Vår egen onsdagsgolf består av  tävlingar. Därtill kommer bussresan med 2 tävlingar, Tuppen & Hönan 1 tävling och avslutningstävlingen.
Gamla Grabbar- tävlingarna garanterar Dig minst 5 deltävlingar om Du under året fyller 60 eller är äldre.
OSCIS-CUP är den tävling som har det bästa prisbordet. En matchtävling som är öppen för oldboys 60+.

För seriespelet, som spelas utan handicap, ansvarar Björn Berglund för H60-lagen, Jonny Johansson & Kjell-Olof Olofsson för H 70-lagen och för H80-laget Kurt Johansson. Seriespelet omfattar i regel 4 tävlings- tillfällen.
Härtill kommer KM, DM där de flesta Oldboys kan delta, för SM och Tourspel kan krävas viss hcp begränsning för deltagande.

Sen får Du inte glömma diverse klubbtävlingar, sällskapsronder,inbjudningstävlingar etc.
Du kommer också att få tillfälle att bemanna kiosken med början slutet augusti.

Till slut skall Du hinna med träning, regelkunskap, mental uppbyggnad
vara social och en god kamrat.
Känns som det är dags att planera säsongen!
Du som vill ha detaljerad information hittar denna bäst på vår anslagstavla i Klubbhuset
med början under april månad. Åsa hjälper Dig med kopior om det behövs.
Efter ronden har alltid Golfkrogen något att erbjuda.
Glöm inte att ha kul med golfen. För det är väl vad alltihop går ut på, eller hur?

OLDBOYSKOMMITTÉN