Extra personal sökes!

Extrapersonal sökes!

Vid årsskiftet slutar Pia Berglund efter många års arbete i reception och kansli. Det innebär att vi har en hel del arbetsuppgifter som vi måste lösa. En stor del av Pias jobb har varit att sköta bokföring och löner. Denna tjänst kommer vi att köpa från redovisningsbyrån Correct. Vidare kommer Christoffer att ta över det arbete Pia gjort tillsammans med sponsorkommittén. Sedan är det en mängd uppgifter som Pia och Åsa löst tillsammans, som Åsa och Christoffer nu måste lösa.

Detta innebär att under säsongen, april till och med oktober, kommer vi att behöva hjälp av ytterligare extrapersonal, utöver studerande ungdomar, i reception & shop.

Vi söker därför dig som är du glad och serviceinriktad!

Har du erfarenhet från liknande arbete så är det givetvis en merit. Tillsammans ser vi till att du får lära dig det som är nödvändigt för att klara jobbet och givetvis får du avtalsenlig lön

Intresserad?

Skicka i så fall ett mail till info@varnamogk.se och lämna ditt namn och dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig när ansökningstiden gått ut. Skriv bara ”Jobbansökan” i rubriken på mailet. Då vi pratas vid kommer vi att beskriva mer i detalj vad jobbet innebär och omfattningen, för att se om vi kan hitta ett upplägg som passar oss båda. Det är först då du behöver ta ställning till om du vill hoppa på.

Vi vill ha din intresseanmälan senast den 31 januari.

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Höstmöte, Motioner m.m. 2018-10-10
Fr.o.m. 9 oktober 2018-10-09
Fr.o.m. 1 oktober 2018-09-26
Ny bollmaskin! 2018-09-18
Save the date! 2018-09-07