SM 2017

Välkommen till Värnamo golfklubb - Värd för Svenska Mästerskapen för Mor & Dotter 2017

Värnamo golfklubb ligger strategiskt endast en kort avstickare från E4:ans norra infart till Värnamo. På fem minuter når du klubbhuset och banan som ligger med en majestätisk utsikt över sjön Hindsen.

Banan, som består av tre niohåls-slingor med varierande karktär är känd för sina utmanande greenområden, där skicklighet och känsliga handleder många gånger blir avgörande. Naturligtvis, som på många andra banor, premieras raka och långa utslag även om landningsytorna i  många fall är generösa.

På Värnamo golfklubb kan även konditionen hos våra spelare sättas på prov då banan är kuperad och plana lägen inte alls är en självklarhet - gott om vätska och full fokus är vårt bästa tips.

Pristagare Brutto-klassen

Placering