Information/kriterier Elit Grupp

Elitgrupp

Våra Elitjuniorer har som mål och har gjort en medveten satsning om att försöka nå den yttersta junioreliten. Elitgruppernas juniorer har idag spelaravtal med klubben.

Uttagning till denna grupp görs av PRO och grundas på hur mycket man tränat, spelat, tävlat och presterat under säsongen.

Detta får deltagarna av klubben

• Fria träningsbollar under samtliga träningspass
  • Personligt bollkort, som kan laddas under säsong
  • Subventionerat 2-3-dagars träningsläger 1 gång/år
  • Proledda träningar 1 ggr/veckan under vår vecka 17-24 och höst vecka 33-36 enligt PRO’s upplägg i grupp om ca 7-10 deltagare.
  • Egen träning 1 gång/vecka där PRO meddelat deltagare om vad han tycker man ska träna extra på
  • Personlig uppföljning och lektioner i mån av tid av PRO under hela säsongen. Bokas med Christoffer.
  • Utbildning i golfvett och -regler
  • Subventionerade lagkläder
  • Subventionering av startavgifter samt rese- och logikostnader vid deltagande i tävlingar på Teen tour och Sverigetourer inom överenskomna individuella maxbelopp. Lämnas in till kansli senast två veckor efter avslutad tävling.

Detta förväntar sig klubben av deltagarna

• Att till 100% delta i de proledda och ledarledda golfträningarna (undantag är om man går på golfgymnasium )
  • Att se golf som en tävlingsidrott året om och att golfen utgör förstaidrott
  • Giltigt konto på Teen Tour
  • Deltar i Teen Cup (upp till 16 år )
  • Deltar i så många JMI och rankinggrundade tävlingar som möjligt
  • Deltar i JSM-Klubblag
  • Deltar i KM
  • Deltar i President Challenge
  • Deltar i uttagning till klubbens serielag junior och Herr eller Dam och står till förfogande om man blir uttagen.
  • Att bära lagkläder när man representerar klubben
  • Ett pass i kiosk arbetas av ideellt, tidsschema kommer att skickas ut
  • Ett pass som hjälpledare på Summer Camp
  • Ett pass som tränare på knattelekis
  • Att föregå med gott exempel på och utanför banan

Träningsdagar med PRO ( vår vecka 17-24 och höst vecka 33-36 ) – Onsdagar kl. 17.00 -19.00

Teknikträning ( vintersäsong ) – Tisdagar

Privat lektioner under sommaren bokas med Christoffer

Träningskostnad utöver medlemsavgiften 2 250 kr

Tränare: Christoffer Palfi

Deltagare 2019

Louise Rydqvist, Selma Green, Matilda Johansson, Hugo Larsson, Albin Larsson, Jonathan Mårtensson, Jonas Collbo, Max Ericsson, Gustav Hansson och Hannes Adolfsson.