Information/kriterier Elit Grupp

Elitgrupp

Våra Elitjuniorer har som mål och har gjort en medveten satsning om att försöka nå den yttersta junioreliten. Elitgruppens juniorer har idag spelaravtal med klubben.

Uttagning till denna grupp görs av PRO och grundas på hur mycket man tränat, spelat, tävlat och presterat under säsongen.

Detta får deltagarna av klubben

• Fria träningsbollar under samtliga träningspass
  • Personligt bollkort, som kan laddas under säsong
  • Subventionerat träningsläger 1 gång/år
  • Proledda träningar 2 ggr/veckan under vår vecka 17-24, höst vecka 34-37 enligt PRO’s upplägg i grupp om ca 6-8 deltagare.
  • Egen träning 1 gång/vecka där PRO meddelat deltagare om vad han tycker man ska träna extra på
  • Pro och ledarledd teknikträning 1 gång/vecka under vinter enligt PRO’s upplägg i grupp om ca 6-8 deltagare.
  • Personlig uppföljning och lektioner i mån av tid av PRO under säsongen
  • Utbildning i golfvett och -regler, kost, hälsa och mental träning
  • Subventionering av startavgifter samt rese- och logikostnader vid deltagande i tävlingar på distrikts-, region-, riks- och Sverigetourer inom överenskomna individuella maxbelopp

Detta förväntar sig klubben av deltagarna

• Att till 100% delta i de proledda och ledarledda golfträningarna ( undantag är om man går på golfgymnasium och annan giltig frånvaro )
  • Att se golf som en tävlingsidrott året om och att golfen utgör förstaidrott
  • Deltar i alla Skandia omgångar
  • Deltar i Skandia Cup ( upp till 16 år )
  • Deltar i så många JMI och rankinggrundade tävlingar som möjligt
  • Deltar i KM
  • Deltar i President Challenge
  • Deltar i uttagning till JSM, klubbens serielag junior och Herr eller Dam och står till förfogande om man blir uttagen.
  • Att bära lagkläder när man representerar klubben
  • Ett pass i kiosk arbetas av ideellt, tidsschema kommer att skickas ut

Träningsdagar med PRO ( vår/sommar/höst-säsong ) – Måndagar kl. 17.30-19.30 och Onsdagar kl. 19-20

Egen träningsdag ( vår/sommar/höst-säsong ) – Torsdagar