Kriterier TävlingsGrupp

Tävlingsgrupp

Våra tävlingsjuniorer har som fokus att träna och tävla mot bättre scorer, och många som deltar i det här upplägget har som målsättning att fortsätta upp till Elitgruppen.

Uttagning till denna grupp görs av PRO och grundas på hur mycket man tränat, spelat och tävlat under säsongen.

Detta får deltagarna av klubben

• Fria träningsbollar under samtliga träningspass
  • Personligt bollkort, som kan laddas under säsong
  • Subventionerat 2-3-dagars träningsläger 1 gång/år
  • Proledda träningar 1 gång/veckan under vår vecka 17-25 höst vecka 33-36 enligt PRO’s upplägg i grupp om ca 8-10 deltagare.
  • Utbildning i golfvett och –regler
  • Subventionering av startavgifter samt rese- och logikostnader vid deltagande i Teen Tour tävlingar på distrikts-, future-, elit- och Sverigetourer inom överenskomna individuella maxbelopp. Lämnas in till kansli senast två veckor efter avslutad tävling.
  • Privat lektioner med Victor Sandberg.

Detta förväntar sig klubben av deltagarna

• Giltigt Teen Tour konto
  • Att delta i de proledda och ledarledda golfträningarna
  • Deltar i så många Teen Tour omgångar som möjligt