Louise Rydqvist resa med Landslaget

Louise Rydqvist har till 2019 en ordinarie plats i flicklandslaget här kan ni följa hennes resa.

Louise som idag studerar det naturvetenskapliga programmet vid riksidrottsgymnasiet i Helsingsborg och kommer under säsongen spela mot de bästa amatörerna i Europa.

Förra säsongen stod Louise på gränsen till flicklandslaget men till i år har hon fått en fast plats.
"De har nog tittat mycket på de resultat som jag gjort men även hur man är som person"

Under våren har Louise vart på flera träningensläger i Spanien tillsammans med landslaget. Under dessa läger finns det alltid mycket och bra hjälp att få.

Flicklandslagets Coacher;
Carl Gustvsson (Coach)
Peter Östlund (Menal Tränare)
Martin Pettersson (RIG tränare fokus på puttning & Närspel)

Vi frågar Louise vad hennes mål är under året?

Jag har flera delmål men mitt största mål för 2019 är att komma med till VM som spelas i Japan till sommaren och även till EM som också går under sommaren.
Jag hoppas att det som jag presterar under våren ska räcka till en VM-plats.

Här är tävlingar Louise är uttagen till under våren med Flicklandslaget.

12-18 Februari Spanien 4- Landskamp
25-3 Mars Spanien Spanska Öppna
17-23 Mars Italien Italien Ladies
16-22 April Paris Franska Öppna

Hur är det att få spela i ett landslag?

Det är verkligen inspirerande och helt klart en speciell känsla att spela i ett landslag. Vi är tre tjejer som har en parmanent plats i truppen och sedan så finns det ett par spelare som är i truppen under oss. Det känns verkligen roligt att jag får den här chansen. Det är bara glada miner hos mig just nu och jag ser vekligen fram emot vårens spel.

Så här kan en träningsdag se ut för Louise.

Flicklandslaget EM Brons 2018 på Forsgårdens GK