Startsida > Klubben > Kommittéer

KOMMITTÉER

För att vår golfklubb ska kunna fungera fordras ett stort engagemang från våra medlemmar. Detta sker huvudsakligen genom våra olika kommittéer

Vill man lära känna flera medlemmar och få förståelse för hur klubben fungerar, är deltagande i kommittéearbete ett utmärkt sätt. Du som känner lust och nyfikenhet ta kontakt med någon kommitté eller med kansliet.

GOLF ÄR ROLIGT!

KLUBBVERKSAMHET GÖR GOLF ÄNNU ROLIGARE!

DAMER

Damernas ”onsdagstävlingar” kommer att starta den 20 april.

Anmälan ska ske via Min Golf, senast kl 20.00 måndagen innan kommande onsdagstävling. Markera om ni spelar förmiddag (tidig start) eller kväll (sen start). Förmiddagsstart sker löpande efter oldboys, ca kl 9.00 - 10.00. Eftermiddag 16.34 eller 16.42 ändring av tid i augusti och september.

Startlista tillgänglig tisdag 17.00 i Min Golf.

Startavgift, 50 kr, Swishas till 123 529 7965. Ange namn och tävlingsdatum. Om du även deltar i ”närmast hål” (hål nr 5) swishar du 60 kr.

Utskrivna scorekort kommer att finnas i damrummet 15 minuter före första start. Där hittar ni även ev information om dagens tävling. Efter spel läggs scorekorten (underskrivna och uträknade) i den brevlåda som finns på väggen i damrummet.

Eclectiken finns uppsatt på anslagstavla i damrummet.

När du gör birdie på onsdagstävlingarna, glöm inte sätta ditt namn på ”Birdieträdet”.

Damkommittén

Vid frågor kontakta Annicka Lindholm, telefon 070-926 0636, Christina Tiljander telefon 073-070 8355 eller Yvonne Gradeen telefon 070-661 9984

Vi vill skapa förutsättningar för en trevlig, social samvaro genom golfspel. Vi vill få med fler damer på våra tävlingar. Vi vill medverka till att bevara och förstärka en trevlig klubbanda. Har du frågor eller funderingar , tveka inte att kontakta någon av oss i DK!

Oldboys 2022

Välkommen!
till upptaktsmöte med Oldboys, (män födda 1962 eller tidigare)

onsdag den 13 april 2022 k. 10.00  i restaurangen

Information om årets tävlingar.
Organisation 2022
m.m.
Övriga frågor.

Vi bjuder på kaffe och fralla

Oldboyskommittén

OSCIS CUP

Du som är 60-pluss kan nu anmäla Dig till årets upplaga av OSCIS CUP.

Det gör Du med fördel  på OLDBOYS upptaktsmöte som äger rum i GOLFRESTAURANGEN den 13/4 kl 10.00, eller när som helst med SWISH.

Det går bra att betala kontant på mötet, men ännu bättre är att SWISHA   50 sek till 0705817724.

I meddelande anger Du exakt hcp i, samt namn.

Jag vill ha Din anmälan till OSCIS CUP senast den 1/5-2022.

”Nya och gamla” olodboys är hjärtligt välkomna.

//Oldboysstyrelsen genom
   Bosse Torstensson

Tävling

Ansvarar för klubbens egna,
samt för de tävlingar som klubben
åläggs av Smålands GF samt
SGF att arrangerar.

Magnus Rosén
magnus@holmro.se

HCP

Spela vidare och registrera alla ronder, både bra
och dåliga, så kommer det snart bli mer korrekt.
Du får den handicap du ska ha. Kanske inte den du vill ha… Det är ett nytt system och bör inte jämföras för mycket med den tidigare handicapen.

Ulla Danås
ulla.danas@hotmail.com
Inger Carlsson
inger52bor@gmail.com

Ban

Mål: Att med bibehållande av varje banas
karaktär lämna förslag till utformning och
utveckling av våra banor, så att dessa är
intressanta och utmanande för alla
kategorier medlemmar och gäster.

Mats Wellermark
wellermark59@hotmail.com